sunnuntai 12. elokuuta 2012

Hyvä viikko! Jeriko PAIM 1 ja Urpo Alo 1

"Urpo" Briskness Kympin Kevennys ja Mari olivat alokasluokan tokossa Laukaalla kisaamassa eilen ja saivat hienon tuloksen 171p. ja sijoittuivat 5:ksi. Pisteissä ei ehkä näytä niin hienolta, mutta kun tuohon mahtui vielä yksi nolla-liike seisomisesta, tulos on upea! Vapaana seuraamisesta taisi tulla 8.5 mutta kaikki muut olivat 9.ä ja 10:ä.
Torstai-iltana taas olivat "Jeriko" Briskness Jack Daniels ja Sabina paimennuskisoissa Somerolla ja saivat upeasti PAIM 1 koulutustunnuksen pistein 79. Yksi piste lisää hakuun, sijoitus olisi ollut 2.n. Parivaljakko kyllä takoo tuloksia siihen tahtiin että heikompia hirvittää.
TOSI ISOT ONNITTELUT MOLEMMILLE PARIVALJAKOILLE!

Kävin myös Kankaanpäässä Ventelällä lonkkakuvilla neljän K-pennun kanssa ja hyvältä näytti näin alustavasti. C-tä ei pitäisi tulla kellekään, vain A-ta ja B-tä. Kyynärät puhtaat paitsi että Rasmukselle saattaa tulla toinen 1. Kaiken kaikkiaan ihan hienosti ja olen tyytyväinen. Nyt vain odotetaan niitä virallisia lausuntoja.  Jos lausunnot noista elustavista muuttuu, se olisi ensimmäinen kerta. Olen käynyt vuosikausia tuolla kuvilla ( yhteensä yli 30 koiraa porukoissa ) ja aina tulleet sellaisina mitä on arvioitu. Kari Ventelä ei juurikaan erehdy.

Ei kommentteja: