maanantai 23. heinäkuuta 2012

Viiviä katsomassa ja treenin tynkää!

Lauantaina kävin helssaamassa Viiviä Maununnevalla. Viivistä onkin tullut tosi iso tyttö jo ja sievä. Käytiin lenksulla lähimetsässä ja Viivi kiusas vanhaa Kiraa sen minkä ehti. Kira on vaan niin kiltti, ettei sano mitään vaan kestää kaiken. Pitihän se yrittää sit vielä ottaa se rivikuva penkillä ja jotenkin se onnistui!


 Toinen rivistökuva otettiin tänään metsässä Sannan poikien kanssa. Alma ei oikein tykännyt Roista, mutta silti sen piti tulla kuvaan ihan Roin kylkeen kiinni. Otettiin vähän esineitä ja syötiin mustikoita! Ilona kyllä koettelee minua esineruudussa kovasti mutta huomattavaa edistystä on havaittavissa, kunhan en nyt itse sössi taas tätä uutta alkua!
 Hesellä käynnin jälkeen mentiin vinttariradan koirakentälle ottaan tottista ja hyppyjä. Näissä kuvissä ei nyt oikein meidän ajatukset Ilonan kanssa mene yksiin mutta kyllä ne hypyt sit vielä onnistuivatkin. Muutenkin meni ihan kivasti tämän päivän treenit. Otettiin myös ampumista ja ei meillä kyllä sen kanssa ole mitään ongelmaa. Kiitos Sanna kivoista treeneistä!


Ei kommentteja: