torstai 6. lokakuuta 2011

Tuhoon tuomittu BH!

Tiistai-iltana kävin pikaisesti yrittämässä BH-koetta Mäntsälässä.  No homma meni käteen jo heti alkuun. Ajelin hiukka harhaan ja ihmettelin, miten kenttä on viety jumalan selän taakse.  Soittelin sitten järjestäjille ja sain uusia ajo-ohjeita.  Paikalle päästyäni myöhästyneenä homma aloitettiinkin heti. Me oltiin toisessa parissa.  Ehdin sentään käyttämään Iipin hätäisesti tarpeillaan.
Ilona oli paikallaolossa ensin.  Yhtäkkiä se ei enää tiennyt maahan käskyä. Joutui antamaan kaksi käskyä. Itse paikallaolo oli ok mutta ylösnostaminen sieltä taas hanurista. Ilona pomppas iloisena seisomaan "joko tehdään jotain kivaa"-ilmeellä. 
Seuraamiset kummatkin olivat luokattomia, jättöliikkeissä istuminen oli seisomista ja maahanmeno hidas. Luoksetulo ok muuten mutta perusasennot hukassa. 
No eihän tuollaisesta voi mitään hyväksyttyä millään ilveellä saada. 

Seuraavalla kerralla hiukka parempi valmistautuminen, niin koirakin voisi toimia. ja jos emäntä ei kirota pärryyttele pelipaikalle ajaessaan. ;-)

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

No höh. Mutta uutta yritystä putkeen vaan :)

Sabina kirjoitti...

Eihän toi nyt niin pahalta edes kuulosta, varmaan Ilona vaan hämmentynyt siitä kiireestä ja sun hermostumisesta..? Treeniä vaan ja uutta yritystä, ensi kerralla kannattaa varmaan tarkistaa reittiohjeet etukäteen ja lähteä vaikka turhan aikaisin.. ;)

Anonyymi kirjoitti...

No ihan vstaavanlaisessa läsnä olleena ja nähneenä voin sanoa, että tuollaisestakin saa hyväksytyn. Kunhan koira ei ole border collie.