keskiviikko 24. elokuuta 2011

Taisi se olla sittenkin Ii.....

 Pakollinen posetus!
 Koirakuiskaaja Mari!
Lauantai-iltapäivällä lähdettiin Marin kanssa Iihin Tarjan mökille ja mukana oli 4 koiraa, Alma, Ilona, Urpo ja Jesse!  Perille päästyämme ja autosta ulos tullessamme ihmettelimme, mikä ihme sotatila siellä oikein on.  No, sorsastus oli alkanut klo 12.00 ja pauke oli kyllä melkoinen. Välillä tuli ihan sarjatulta. Tuskin joka paukulla lintu tippui. Koirat ei nyt olleet kovinkaan paljon moksiskaan niistä äänistä.  Vastassa oli tietysti myös Nepu, jota en ollut nähnyt 8:n kuukauteen.  Kyllä oli poika kehittynyt komiaksi. Lauantaina oltiin vain pieni hetki siellä. Yövyttiin paikassa Iin sillat jonka omistaja oli ihan kauhuissaan varatessani huonetta ja kertoessani, että mukana on 4 koiraa! 
Sunnuntaina sitten oltiin siellä mökillä oikein kunnolla ja otettiin urakalla kuvia. Saatiinkin ihan kelpo otoksia.  Sorsastajatkaan eivät enää jaksaneet olla jahdissa, kun pauketta ei kuulunut. Tai sitten he tosiaan saivat jo kaikki lentävät ammuttua ja nyt on pakkaset täynnä. Koirilla sen sijaan riitti vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Kaikki kävivät myös uimassa ja Urpo esitti mainioita hyppyjä vähän samaan tyyliin kun isänsä Jerry.  Talon emäntä kestitsi meitä 5 tähden illallisella. Kiitos Tarja vielä kerran todella maukkaasta ruoasta!  Vatsat piukeena lähdimme takaisin kohti Kajaania!  Kivaa oli!
 "Nepu" Briskness Kumman Kaa,  10 kk:tta

 "Urpo" Briskness Kympin Kevennys, 10 kk:tta

 Nepu seuraa!
"Urpo"  Poikien yhteisseuruu! "Nepu"
 Veljekset juoksukisassa!
Alma-äiti komeitten poikiensa piirittämänä!

1 kommentti:

Laura kirjoitti...

Komeita ovat!!! Hauska nähdä samoja piirteitä kuin Salsassa näissä veljeksissä kuin ilveksissä. Aika kikkara turkki muuten Nepulla, suoristuukohan vielä?