keskiviikko 24. elokuuta 2011

Minä lähden Pohjois-Karjalaan......

Kajaanin majapaikka!

Vai missä lie kävinkään reissullain! Ei tainnut olla ihan Pohjois-Karjalaa kuitenkaan.  No ensin suuntasin ihan Tampereelle ja Kärnän Sarin hakutreeneihin Koivumäkeen. Ilonalle otettiin 100 rata ja 4 maalimiestä. Rataan mahtui myös pari tyhjää pistoa.  Ilona teki "haku-uransa" parhaan radan, vaikka ei keskilinjalla ihan handussa vielä olekaan.  Radalla oli myös yksi umpipiiloroskis, jollaista Iippi ei ollut ennen nähnyt. Siellä ilmaisu oli hieman huonompi, mutta kuitenkin ilmaisi.  Mielestäni kuitenkin treeni oli kokonaisuutena hyvä!  Yötä olin Piian ja Villen luona. Yöllä tuli vettä kaatamalla ja seisoin pitkän ajan ikkunan edessä ihailemassa sadetta. Alla kulkeva tie näytti ihan joelta, jolla oli autot parkissa toisella puolella.  Aamusta kuitenkin ilma oli taas mitä parhain.  Päivällä lähdin kohti Jyväskylää ja piipahdin pikaisesti Sarin ( Solanti ) luona.

Sieltä vielä pikavisiitti Halmialan Marjon luo. Käytiin ottamassa pienet tottissessiot ja lenkillä. Marjolta lähtiessä oli tarkoitus ottaa heti joku mökki ekasta mahdollisesta paikasta. Paikan kyltti tulikin melko pian mutta ajoin vahingossa ohi ja laiskuuttani en viitsinyt kääntyä takas. Ajattelin, että otan seuraavan, jota ei sitten tullutkaan. No navigaattori ohjasi minua kaiken maailman kinttupolkuja, jossa ei ollut yhtikäs mitään. Ei huoltsikoita, ei taloja, ei mitään.  Karttakin oli mukana mutta en vaivautunut sitä katsomaan. Ajelin sitten Iisalmeen ja olin siellä joskus klo 1.00 jälkeen. Kökättiin sitten likkojen kanssa autossa muutama tunti, sitten ABC:lle aamukahville ja nokka kohti Kajaania.
Ei edes harmittanut yhtään. Kyllähän sitä yhden yön menee vaikka aidan seipäänä.  Kajaanissa otin heti majapaikan itselleni ja parin tunnin tirsat. Sitten olinkin jo valmis uusiin seikkailuihin.
 Kajaanissa asuu Mari ja Urpo "Briskness Kympin Kevennys. Urposta onkin tullut tosi komea poika.
Otettiin vähän esineitä vesisateessa ja tottisteltiin. Urpo näyttää olevan vallan mainiolla tolalla.
 Seuraaminen oli kaunista katsottavaa ja oikeassa paikassa.  Kontakti oli myös hyvä.

 Perusasento
Urpo 10 vk vai oliko sittenkin 10 kk:tta

Ei kommentteja: