torstai 2. heinäkuuta 2015

SBCAK:n juhlaleiri 25-28.6.2015

                                                                   
                                              
SBCAK:n juhlaleiri 2015 pidettiin luonnonkauniilla Camping Nyyssänniemellä  Keuruulla.  Olin yhtenä leiriemäntänä Sanna Hyytäisen ja Veera Tervasmäen kanssa.

Pari päivää meni pakatessa autoa ja kaikki ovat lähtiessä siististi paikoillaan. Lähdin reissuun jo tiistaina ja olin Tuijan ( Meean omistajan ) luona pari yötä. Tiistai-iltana kävin Elvin kanssa vierailemassa Sarin hakuryhmässä.  Siellä taas oli onnistumisen iloa kiintorullan tuomisen muodossa.

Hyvissä ajoin torstaina lähdettiin Veeran kanssa kohti Keuruuta. Vähän kyllä jänskätti että miten se leiri ooikein sujuu, varsinkin kun ne mökit olivat niin pieniä että max 2 henkilöä koirineen olisi sopiva.  Mutta eihän siellä olla kun nukkumassa, lohduttelin sillä itseäni. Onneksi olimme etukäteen vielä käyneet katsomassa ja tiputtaneet  yhden henkilön mökistä pois. Vastaisuudessa se max
kaksi henkilöä / mökki on sopiva. Onneksi kuitenkin kaikki sujui hyvin mökkien pienuudesta huolimatta.

Torstai-illaksi ei ollut mitään varsinaista ohjelmaa vaan tehtiin tutustumiskierros ja käytiin läpi leiriohjelmaa, joka aina hieman hovissa muuttuu.

Perjantai-aamuna lähdettiin Sannan kanssa viemään maastoryhmät treenipaikoilleen.  Oltiin varmasti melkoinen näky kun hitaasti ajoimme yli 20 autoa jonossa halki Keuruun keskustan. Kaikki ryhmät treenasi muualla kuin leirikeskuksessa ja niihin oli matkaa 8-15 km.  Maastoja oli myös runsaasti. Veera vei porukan agilitykentälle ja Saikkosen Riikka tokoryhmän tokokentälle.  Kun porukat kerran saatiin maastoihin, sen jälkeen voitiinkin hieman huokaista. Jatkossa porukat osasivat sinne ihan itse.


      
 Kaikki pakattu ja reissu voi alkaa!

Perjantaina suunnistin sitten Elina Niemen hakuryhmään.  Evästykseksi sain niitä suoria pistoja työn alle. Positiivista oli se että ekaa kertaa oli käytössä pelkästään kiintorulla ja joka pistolla se myös tuli.  Näytölle meneminen onkin sitten ihan eri tarina. Vauhtia on niin paljon että ainakaan vielä en ole pysynyt perässä.  Hausta ei Elvistä ole yhtään kuvaa mutta alla on Riitta-Liisa Kuittisen mainio otos pudotetun noudosta Elvistä.  Kouluttaja Anne Juslin antoi Elville Kyntäjä-palkinnon tuosta!

 Henkilön Riitta-Liisa Kuittinen kuva.

Me leiriemännät päätimme että nyt otetaan takaisin ne treenittömät leirit aikaisemmilta vuosilta ja osallistuimme hieman useampaan lajiin. Itse olin haussa, ek:ssa, agilityssä ja tokossa! Eipä meillä olisi ollut mitään tekemistä leirikeskuksessa kun kaikki ryhmät lähtivät aamusta treenipaikoilleen! Joten luonnollinen valinta!



Agilityssä saatiin kuitenkin ikuistettua yksi ohjauskuvio joka vihdoin onnistui!  Elvi kun aivan liian nopea koira tämmöiselle ylipainoiselle ja kömpelölle täti-ihmiselle! 



Hakukouluttaja Elina Niemi ja jälkikouluttaja Hanna Toivanen treenaavat leirikeskuksessa Jakea ja Hikkaa! 


Tässä sitä vedetään tunteella Aikuinen nainen perjantain Karaoke-illassa. Kyllä siideri saa ihmeitä aikaan!  ;)  Tämä Karaokeilta kyllä kruunasi leirin! Kuin myös yöllinen uintireissu hyiseen Keurusselkään. Ihan parasta ohjelmaa ja tuolla en nyt välttis tarkoita tuota meidän esitystä. Leiriläiset intoutuivat kyllä ihan kiitettävästi laulamaan ja tanssimaan.


Yllä olevat kuvat toko ja agiryhmien esityksistä, jotka olivat kyllä hyviä tanssityttöineen!  Asutkin ihan promeiningillä, varsinkin noi Maijan saappaat!  ;)


Ei kommentteja: