sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Keena TK1 ja Heimo HK3!

Viikonloppu on taas ollut täynnä toimintaa! Oltiin lupauduttu Ilonan kanssa kisakokelaiksi uusille tuleville tuomareille maastokoulutuksiin. Eilen otettiin esineet ja tänään henkilöhaku!
Esineet ovat olleet Ilonalle ongelmalliset jo jonkin aikaa. Nosti kuitenkin vaaditun yhden esineen ja siitä tuomarikokelaalta 27 pistettä.  Ei vaan millään tahtonut upota syvemmälle ja lähetinkin sen heti alkuun ihan tyhmästi keskeltä.
Henkilöhaussa taas koira ei ollut ollenkaan oma itsensä! Lähti aivan liian laiskasti metsään, nosti kuitenkin vaaditut 2 maalimiestä ja siitä kokelaalta 152 pistettä!  Oli vähän yllätys, että toimi noin laiskasti kun viime keskiviikkona oli kunnon draivi päällä treeneissä! 
Mutta summa summarum!
Meidän tulevat tuomarit eivät oppisi lainkaan niin paljon, jos kaikki koirat toimisivat oppikirjan mukaisesti! 

Tänään oli myös kahdelle kasvatille hyvä päivä!  "Heimo" Br. Indianan Jones ja Hanna olivat haun voittajaluokassa ja saivat koulutustunnuksen HK3  pistein 263.  "Keena" Br. Jeanne D'Arc ja Emmi tokosivat viimeisen kerran ALOkasluokassa KP:n ja TK1 arvoisesti pistein 182.
IHAN VALTAVAN SUURET ONNITTELUT YLPEÄLTÄ KASVATTAJALTA!

Keena astutetaan seuraavaan juoksuun "Nooa"lla Dreamoor The Wizard of Oz, joten tämä kisa oli Keenalle tämän vuoden viimeinen!
 
Keena alo1, 182p, luokkavoitto ja TK1 :) tästä on hyvä jäädä äitiyslomalle ;)

Nyt tuntuu, että ei liikkeelle pääse, kun on varmaan kinkannut tuon kipeän jalan kanssa hiukka liikaa! 

1 kommentti:

Sabina kirjoitti...

Hurjan paljon onnea molemmille! :)