perjantai 12. heinäkuuta 2013

SBCAK:n leiri Kunkkulassa 4 - 7.7.2013

Tämän vuosituhannen toinen iso leiri järjestettiin Hartolassa Kunkkulan koirakeskuksessa 4-7.7.2013.  Paikalle kertyi lähes 50 innokasta leiriläistä ja 6 kouluttajaa ja me leiriemännät.
Leiri alkoi tavan mukaan majoittumisella ja esittelykierroksella. Osa kouluttajistakin oli tullut paikalle jo torstai-iltana joten he kokoontuivat ryhmiensä kanssa pohtimaan seuraavan päivän treenejä. Perjantai ja lauantai olivat kokonaiset koulutuspäivät ja päivät aloitettiinkin jo aikaisin aamulla. Klo 8.00 jälkeen kaikki olivat jo hyvää vauhtia menossa maastoihin.

Toinen hakuporukka ja jälkiporukka joutui mennä n. 25 km päähän lähelle Kottilantie kotaa, toinen pääsi hieman lähemmäksi. Lauantaina hakuporukat vaihtoivat päittään paikkoja.
Ek porukka treenasi myös lähimaastoissa. Kottilantiellä oleville porukoille veimme Veeran kanssa päivällä lämpimät ruoat maastoon; kota, joka siellä oli, oli sopiva ruokailuun. Perjantai-iltana meidät "yllätti" melkoisen kova ukonilma ja rankkasade, joka kyllä puhdisti ilmaa mukavasti.

Lauantaina illalla meillä oli taas "perinteiset" olympialaiset. Veeran kanssa jaettiin porukka 6 hengen ryhmiin sekoittaen pakan kunnolla. Ei kaveruksia samaan eikä liioin huonekavereitakaan. Ryhmille annettiin ammattinimikkeet, jotka sitten näyttelivätkin suurta osaa kisassa.
Ryhmän piti ensin mennä viestinä yksi nopeus / notkeus / tarkkuustehtäva, sen jälkeen oli koiralla pari tehtävää, valinnainen nouto ja keilojen kaato. Taas ihmistehtävänä tarkkuushetto noutokapulalla.
Tämän jälkeen alkoikin se kisan hauskin osuus.
Ryhmän nimet kun olivat ammattinimikkeitä, jokaisen ryhmän oli esitettävä pieni näytelmä ammatistaan. Nähtiin kyllä mielettömän hienoja heittäytymisiä ja lahjakkuutta kyllä porukasta löytyi!
Vahinko vaan kun kukaan ei hoksannut ottaa niitä videolle!

Voittajiksi selviytyi jaetulla ykkösijalla Kokit ryhmän esitys Master Dog chef ja Lastentarhan opettajien esitys. Kolmanneksi tuli Eläinlääkärit ryhmä, joka 3:lla henkilöllä sai nopeimman ajan ja hyvän esityksen siitä, kuinka eläilääkäri diagnosoi ammutun koiran diagnoosiksi masennuksen..
Kaikki loput ryhmät sijoittuivat neljänsiksi.

Joka ilta saunottiin ja parannettiin maailmaa. Sunnuntain treenien jälkeen olikin vuorossa leirinlopetus kakkukahveihin ja kotimatka!

Iso kiitos kaikille leiriläisille ja kouluttajille, Sannalle, joka ei leirlle päässyt, ( Alli pyöräytti lauantaina 6 pentua ) ja Veeralle, joka kanssani toimi leiriemäntänä. Hauskaa oli! Toivottavasti löydetään joku muu paikka, jossa olisi maastot hieman lähempänä, ensi vuodeksi!

Alla muutama kuva leiriltä! Toisessa kuvassa on leirin nuorin ja vanhin osallistuja!
Hikka 8 vk ja Kira 12 vuotta!2 kommenttia:

Sanna Hyytiäinen kirjoitti...

Näyttää siltä, että teillä oli tosi kivaa leirillä!! Kuvia on kiva katsella :)

Kiitos taas järkkäilyseurasta, täähän alkaa mennä ihan rutiinilla :)

_ kirjoitti...

No voi että, tuosta viimesestä kuvasta saa kyllä taas tyylipisteitä.