sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Viikonlopun satoa!

Lauantaina "Salsa" Br Kätevä Emäntä ja Laura kävivät BH kokeessa ja suorittivat sen hyväksytysti. Salsan nimen eteen saa tästedes liittää kirjaimet BH. Paljon Onnea Laura ja Salsa!
 
Facebookista varastettu viesti: "Sani" Br Imelda ja Diana tokosivat AVOimen luokan 1.s tuloksen pistein 169. Dianalle ja Sanille myös Paljon Onnea!
 
Sunnuntaina oli myös "Heimo" Br Indiana Jones luonnetestissä.
Hanna: Varastin sun tekstin sivuiltasi, anteeksi!
 
Heimon luonnetesti – check
Päätin vihdoin siis käyttää Heimoa luonnetestissä. Mielestäni ei ole ollut oikein valmis siihen aiemmin. Eikä muutenkaan ole ollut hoppu, kun ei ole ollut erityistä tarvetta saada lt-tulosta.
Käytiin Helsingissä bortsu&kelpieyhdistyksen (SBCAK Ry) järjestämässä kokeessa, tuomareina Pirjo Ojala-Laine ja Auli Kiminki. Ja siis käsittääkseni eniten ”toimessa” oli joku tuomariharjoittelija. Jäi vähän hämärän peittoon, kun eivät esittäytyneet.
Pisteet jakautui näin:
Toimintakyky: -1 pieni
Terävyys: +3 kohtuullinen ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu: +3 kohtuullinen, hillitty
Taisteluhalu: +2 kohtuullinen
Hermorakenne: +1 hieman rauhaton
Temperamentti: +1 erittäin vilkas
Kovuus: -2 pehmeä
Luoksepäästävyys: +3 Hyväntatoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus: ++ Laukauskokematon
+90p.
Pisteet ei tosiaan päätä huimaa määrällisesti. Pimeässä huoneessa se ’jäätyi’, ei vaan hakenut mua vaikka kutsuin kuinka. Lisäksi joutui aika pitkään houkuttelemaan kelkan ja tynnyrin luokse. Sellaiset ainakin aiheutti noita miinuskohtia. Ja laukauksissa oli vaan vinkuvainen ja levoton. Erityisenä plussana mainittakoon puolustushalu. Olin ajatellut, että ei ainakaan niin täysillä puolusta, mitä teki nyt!
Kuitenkin kuultiin lähinnä kehuja arvostelussa. Ollaan kuulemma hyvä tiimi Hempsun kanssa. Muitakin kehuja oli, ja nekös mieltä lämmittää! Heimo tosiaan tekee mulle hommia täysillä, sen näki tuolla testissäkin. Leikki ihan täysillä ja oli muutenkin niin hauska heppu :D
Videokuvaakin löytyy myöhemmin, stay tuned….
 


Ei kommentteja: