maanantai 1. lokakuuta 2012

Br. Kätevä Emäntä pätevänä TK1

Eilen tuli taas mukavia uutisia tokorintamalta!
Laura ja Salsa olivat Espoossa kisaamassa ja saivat ALO luokassa viimeisen ykkösen pistein 172.
Rivi on aikas hieno:

Luoksepäästävyys 10
Paikallaolo     10
Seuraam  kytk. 10
Seuraam vap.   9
Maahanmeno   9
Luoksetulo      10
Seisominen      9
Estehyppy        0    ( tähän tuli pieni työtapaturma )
Kokonaisvaik. 10     

Yhteensä 172 pistettä  1.s tulos ja TK1 koulari!
Paljon Onnea Laura ja Salsa!

Ilona debytoi myös hakukokeessa ja meille ei ihan noin hyvin mennyt, vaikka olinkin ihan hyvillä mielin kokeen jälkeen!  Tottiksesta tuli 63 pistettä! Ainoa mikä oikeesti harmitti oli istuminen. Se kun on ollut meidän varmin liike niin nyt se meni seisomiseksi ja sitä myöden puutteelliseksi ja nollille. Eteenmenoa Ilona ei vielä edes osaa, niin se puutteellinen ei ollut yllätys. Noutoja pelkäsin etukäteen, koska siellä oli nurmikenttä ja ruoho vähän pitkä. Mutta kyllä se nouti kaikki mutta tasamaahan tarvi kaksi käskyä. Seuraaminen hieman väljää ja maahanmeno hidas. Luoksetulo taas oli suht hyvä!  Mutta näin tällä kertaa!

Maastoon tietty lähdin koska olin kerran maksanut. Kiva kokeilla kisatilannetta monen vuoden tauon jälkeen!  Nykyään tuo 1.s luokan henkilöhaku on kyllä helppo, kun 3.sta ukosta pitää kaksi löytää. Ilonalla meni aikaa kaikenkaikkiaan 4.55 niissä maalimiehissä. Pisteitä tuli 161. Työskentelystä meni hieman pois, kun ei oikein uponnut toiselle puolelle, kun siellä ei ollut maalimiehiä. Kaikki 3 olivat vasemmalla puolella. Myös ekasta ilmaisusta meni 3 pistettä sen vuoksi, että Ilona siirtyi 2-3 metriä maalimiehestä, kun lähestyin sitä.  Lisäksi se kärkkyi maalimieheltä palkkaa hieman liian aktiivisesti.
Toinen, umpipiilossa, meni sit ihan moitteetta!

Esineruutu oli vielä sitten ihan arvoitus, kun ei oltu tehty kun 3-4 ruutua niin, että Ilona ei nähnyt tekemistä. Tosin viikolla tein yhden onnistuneen ruudun, niin vähän odotukset nousi.
Ruudusta 27 pistettä!
Kokonaispisteet 251   Koularista jäätiin 7 pistettä, eli sen istumisen verran!
Mutta ihan hyvillä mielin joka tapauksessa!


Ei kommentteja: