torstai 19. huhtikuuta 2012

12.4.2012
Pennut 4 viikkoisia tällä viikolla ja uusia asioita tulee päivittäin. Outin kanssa urakoitiin ja saatiin hieman kuvia näytille. Hyvin ovat pärjänneet ( max 5 tuntia yhteenmenoon ) koirat keskenään työpäiväni ajan, joka on ollut kahdessa osassa. Onneksi noitten töitten puolesta pitäisi ensi viikosta lähtien helpottaa. Kerttu kyllä hoitaa esimerkillisesti jälkikasvuaan. Kun tulen tauolle, täällä on ihan tyytyväinen porukka kössöttämässä häkissä. 6 - kulmaisessa häkissä joutuvat olemaan öisin ja työpäiväni ajan, muina aikoina ovat vapaana asunnossa kuten kaikki muutkin koirani.

Kiinteää ruokaa syövät hyvällä halulla 3 kertaa päivässä ja Kerttu tarjoo aina ruokajuomat päälle! Eilen illalla olivat myös ekaa kertaa ulkosalla noin 10 min. Aluksi oltiin ihan paikoillaan ja ihmeteltiin mutta hetken päästä alkoi meno. Vieraita on käynyt joka päivä paljon ja tästä eteenkinpäin niitä riittää.

Piia ja Ville kävivät viime viikonloppuna ja Piia toi tullessaan nimilistan: Broitsu, sipuli, valkosipuli, kardemumma Äh, mitäh.... tää onkin kauppalista!

Niin ne nimet alkavat tällä kertaa L - kirjaimella, olen varannut tuon Laughing Lenan sijoitusnarttuni nimeksi. Nartulla ei ole vielä kotia. Jos kiinnostaa yhteistyö sijoitusnartun omistajana ja olet hakemassa harrastuskoiraa, ota yhteyttä! Mielellään Etelä-Suomesta!

Tytöt:
Laughing Lena
Lucy Lawless
Lindsay Lohan

Pojat:
Larry Guitar
Livingstone
 Risto

 Pentti

 Tarja

 Mette

 Kerttuli
Kuka on kuka ei ole vielä selvillä!

2 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Eikö Risto menis sijoitusnartusta? Se vois mun puolesta lähteä tänne Vehmaalle... ;-D

Johanna L. kirjoitti...

Suloinen tuo Kerttulin sydämenmuotoinen kirsu <3