lauantai 18. helmikuuta 2012

Pentuja, pentuja....

Kyllä se nyt näyttää siltä että niitä pentuja on tuloillaan! Ultrassa ei olla käyty, mutta ulkoiset merkit viittaavat vahvasti siihen, että Kerttu on tiine! Kerttu tulee luokseni 4.3 sunnuntaina ja sen jälkeen sitä voi tulla katsomaan sillä seuraavalla viikolla. Sen jälkeen rauhoitetaan tilanne synnytykseen ja siitä seuraavat 3 viikkoa.

Jos Briskness pentu kiinnostaa, ota yhteyttä! 045-1256540 / Anita
Pennuille haetaan harrastavia koteja. Kotivalinnat teen lopullisesti kun pennut ovat n. 5-6 viikkoisia. Jokaiselle pyritään etsimään sopiva pentu / koti.

Nyt arvauksia pentujen lukumäärästä? Itse en ole nähnyt Kerttua sitten astutuksen joten oma arvaus on sama kun viimeksi; 3 urosta ja 2 narttua, joista yksi on sininen ja yksi trikki!

8 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Mä veikkaan sitten että 2u + 3n. Ja se trikki on sitten mulle jos sellane tulee... :D

Mari, Urpo ja Jesse

Sabina kirjoitti...

Mä veikkaan, että 3+3. Jännityksellä odotetaan! :)

Piia kirjoitti...

Täällä voidaan paksusti, ruokahalu on loputon tällä hetkellä ;) Siitä päätellen veikkaan 2n+4u. Väreiksi kaksi soopelia ja loput musta/ruskeavalkoisia.

Laura kirjoitti...

Mitä tässä veikkauksessa voittaa? Sen sinisen uros pennun vai?
Sieltä tulee 3+2.

Piia kirjoitti...

Oli ihan pakko tuota paisuvaa koiraa katsellessa taas miettiä, että saadaanko väriylläreitä. Värillähän ei ole väliä, mutta kun tuo periytyminen on niin jännään!
Kerttuhan on seal and white (en tiedä onko virallinen väri). Löytää samanvärisiä google kuvahaulla, etenki pentuaikoina tuo väritys näkyi selvästi! Se on jonkinlainen haalistunut soopeli eli minä tulen voittamaan veikkauksen :D

Dreamoor kirjoitti...

Mun veikkaus: 1+5
Toivottavasti kaikki pennut on mustavalkoisia, sen parempaa väriä ei voi olla!

Emmi kirjoitti...

Mä veikkaan 2+3 :) Väriyllätyksiä innolla odotellessa!

Aino S. kirjoitti...

Huis! :) Täällä kans jännitetään minkälaista porukkaa sieltä putkahtaa maailmaan :) Olisi kyllä hienoa saada oma bortsu, että päästään isompana sitten etsimään mummoja mustikkametsästä!