maanantai 2. tammikuuta 2012

Vuosi pakettiin ja uuden vuoden ekat hakuilut!

Jospa nyt aloittaisin minäkin jonkinlaisia muistiinpanoja laittamaan tänne ylös meidän treeneistä. Saas nähdä, kauanko viitsin. Tuo pitkäjännitteisyys kun ei ole parhaita puoliani!

Aluksi pieni katsaus menneeseen. Itse en saanut mitään näkyvää aikaiseksi, mutta onneksi on sentään kasvattien aktiiviset omistajat.  Siitä kaikille isot kiitokset!

Hanna ja Heimo aloittivat kisaamisen haussa ja etenivät 2.s luokkaan asti. Myös agility on aloitettu ja siellä on plakkarissa 1 nollatulos. Hannan sisko Maija kisaa Heimon kanssa agissa.
Sabina ja Jeriko saavuttivat tokossa TK2 koulariin yltävät tulokset ja sitä myöden menolipun voittajaluokkaan. Jeriko treenaa myös aktiivisesti paimennusta ja agilityä, josta on ihan hilkulla ollut  ne nollat. Kyllä ne sieltä vielä tulee.
Katjalla ja Jeddalla on myös ollut hyvä vuosi. Jostain kumman syystä Jeddan nollaputki agilityssä alkoi ja lähes suoraan sitten nollilla kakkosiin sekä hyppärillä että agiradalla. ( Vai miten se pitäisi sanoa ) Tokossa Jedda otti ykköstuloksen voittajaluokassa ja on menossa seuraavaksi erikoisvoittajaluokkaan.
Diana ja Sani sekä Mira ja Demo molemmat saavuttivat TK 1 koularit.
Henkka ja Jerry taas siirtyivät vepessä avoimeen luokkaan.
Näitten lisäksi Jeriko, Oiva ja Sani suorittivat BH-kokeen hyväksytysti.
Niinpä, Ilonakin sitä yritti mutta emme päässeet vielä läpi.

Pentuja ei viime vuonna syntynyt. Kertulle odotellaan sitä juoksua alkavaksi ja se astutetaan Remyllä, Pikkupaimenen Hot Shotilla.

Ekat hakuilut:
Vähäisistä unista huolimatta lähdettiin ekoihin hakutreeneihin tänä vuonna Ritakujalle! Meitä oli sentäs 5 innokasta hakuilijaa, Marja, Minttu, Mira, Tarja ja  minä. Sää oli mitä parhain paitsi ei sen suhteen että yhtään tuulenvirettä ei ollut, joka osaltaan aiheutti sen että treenit meni tosi surkeesti. Ilona on jo pitemmän ajan käyttäytynyt kummallisesti. Se on kyllä sen verran bitch ja hormoonit hyrrää, kun juoksut on tulossa, ettei mikään mene perille ja ollaan ihan yliherkkiä.  Juoksuja se on tohkannut jo reilun kuukauden ajan ja sinä aikana treenit on kyllä menneet enemmän ja vähemmän persiilleen. Nyt mietinkin, pidänkö totaalitauon juoksujen aikana. Tulis nyt oikein paljon pakkasta ja lunta, niin ei olisi edes huono omatunto, jos ei mene treeneihin.  ( juoksut alkoikin sit seuraavana päivänä eli tänään )

Treenien jälkeen lähdettiin vielä vähän lenksulle Tarjan ja Miran kanssa. Tarja lyllersi viimeisillään ja naurettiinkin, että onhan hakuporukassa eläinlääkäri, sairaanhoitaja ja entinen lomittaja, joka on ollut avittamassa kaikenlaisia elukoita synnytyksissä, jos apuja tarvitaan. Seuraavana päivänä tuli viesti, että poika syntyi yöllä joskus ennen klo 3.00.  Paljon Onnea! Onneksi kuitenkin sairaalassa eikä metsässä.  
 Alma, Ilona, Touko ja Riivis

1 kommentti:

Dreamoor kirjoitti...

Ihana keli, tosi hyviä kuvia olet saanut!

Kirjoittele ihmeessä useamminkin teijän treeneistä, kiva seurata miten Ilona edistyy :)