sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Kotiin lähtö osa 1.

16.12 lähtivät ensimmäiset pennut kohti uutta kotia. "Urpo" Briskness Kympin Kevennys matkasi kenneltyttö Marin mukana Mikkeliin. Urpo saakin heti maanantaista matkustaa pitkän matkan junalla Tervolaan jossa Mari on opiskelemassa. Reissumies!
Sointu eli nykyisin "Salsa" Briskness Kätevä Emäntä matkasi Lauran ja Fredrikin kotiin Kirkkomummelle. Siellä sillä on kaverina borderterrieri. ( jos nyt oikein muistan )
Salsa on sijoitusnarttuni ja kiva että koti löytyi läheltä.
"Rasmus" Briskness Komisario Palmu jäi Vantaalle Jaanan ja Mikan hellään huomaan. Varmaan nähdään vähän useammin kun noin lähellä asuvat.
Toivon kaikille paljon riemukkaita hetkiä uuden perheenjäsenen kanssa. Kuulumisia ja kuvia kaipailen aika ajoin.

3 kommenttia:

Wea kirjoitti...

Ai Mikkelissä asuu Mari! :) Joskohan sitä joku kerta tuon bc palleron näkisi livenä täällä, kun opiskelen täällä Mikkelissä!
On ollut ihanaa seurata pentueen kasvua ja kehitystä tämä pvkirjan mukana~

Anita kirjoitti...

Varmaan saat Marista seuraa. mari on aina 2 viikkoa siellä Tervolassa opiskelemassa ja 2 viikkoa Mikkelissä. Lähtee huomenna 2-viikkoisjaksolle pohjoiseen. Jos haluat Marin yhteystiedot, ilmoita mulle.

Laura kirjoitti...

Melkein oikein meni, Nacho on parsonrusselterrieri. Salsan kotiutuminen jatkuu mukavasti, eilen harjoiteltiin autoilua ja aika nopeasti pentu rauhoittui häkkiin.