sunnuntai 1. elokuuta 2010

SBCAK erikoisnäyttely 31.7.2010

Yhdistyksen erikoisnäyttely Helsingissä Tuomarinkartanon vinttikoiraradalla. Omia kasvatteja oli ilmoitettu 7 kpl, mutta Ilona ja Alma jäivät pois lääkärintodistuksen perusteella. Käytin helteillä koiriani vähän turhan ahkerasti uimassa sillä seurauksella, että molemmille tuli iho-oireita ja joutuivat lääkekuurille.

Kasvateistani oli "Kerttu" avoimessa luokassa, Turo käyttöluokassa ja Jeriko, Keena ja Sohvi pennuissa. Kerttu sai arvostelussa mukavasti Erin ja ihan kelpo arvostelun, Turo sai H:n ja hyvän arvostelun. Turo kun machoilee sen häntänsä kanssa. Jeriko taas oli isompien poikien 2.n, Keena 4.s ja Sohvi 5.s. Kovin on pennut vielä keskeneräisiä ja takakorkeita kropaltaan. Joten pitänee antaa heille aikaa kehittyä rauhassa. Kerttukin kasvoi vielä pyrähdyksen lähes vuoden iässä.

Kerttu

Jeriko
Keena
Sohvi

Päivä oli pitkä mutta mukava. Illalla oli vielä Backacksen kartanolla SBCAK:n juhlaillallinen, joka kyllä helli makuhermoja kunnolla. Ruoka oli todella hyvää. Sääli, ettei porukkaa tullut sen enempää. Mutta laatu korvasi määrän;-)

Ei kommentteja: